Wonen, werken, leven, …

- Csco -

Elegant Italiaans design heeft model gestaan voor dit systeemmeubellijn:
 In rechtlijnige vormtaal en met zowel moderne als klassieke attributen kunnen met dit programma veelzijdige inrichtingsideeën worden vormgegeven. Drie verschillende rompkleuren en vrijwel oneindige combinatiemogelijkheden leiden tot steeds weer opwindende nieuwe woonervaringen.

U krijgt de speelruimte om uzelf naar hartenlust te ontplooien en uw vier wanden persoonlijk vorm te geven. Helemaal op maat en volgens uw wensen.
Met geraffineerde extra‘s als bijv. de verlichte glasbodem kunt u bijzondere accenten aanbrengen.

Volmaakte symmetrie.
Het geheim zit hem in de perfect op elkaar afgestemde afzonderlijke typen.
 De schuifladen in drie verschillende breedtes kunnen vrij worden gecombineerd en vormgegeven – zowel verticaal als horizontaal. Grenzen vervagen. De universele toepassing van dit woonmeubelprogramma komt overeen met onze moderne lifestyle: Kamers worden leefruimtes en vullen elkaar aan.

Of het nu gaat om uw woon- of eetruimte of zelfs werkplek – met Como kunnen uw levenscentra helemaal naar wens worden ingericht. Wooncombinaties in rompkleur wit en fronten in grijs-hoogglans werken puur en elegant tegelijk. De TV- en glasinlegbodem zijn optioneel met RGB-verlichting in één kleur of met afwisselende kleuren.

Het meubel als object.
De staande vitrines in de rompkleur wit met schuif- laden en designkubus- toepassingen in donker eiken zijn als afzonderlijke objecten een echte blik- vanger. Maar ook alle andere frontkleuren vormen in combinatie met de rompkleur wit een aantrekkelijk alternatief.

Oplossingsgericht.
Intelligente en veelzijdige systeemcombinaties scheppen orde, rust en ruimte: Voor elke ruimteafmeting het optimale meubelstuk.

Download informatie-fiche    Download folder    Naar configurator